(Oplopend)
Pagina
  1. U lees momenteel pagina 1
  2. Pagina 2
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen 1 werkdag verstuurd
  • Niet goed geld terug garantie
  • Achteraf betalen
(Oplopend)
Pagina
  1. U lees momenteel pagina 1
  2. Pagina 2
Portemonnees
Portemonnees zijn er in vele soorten en maten. Billfold portemonnees, magic wallets, rits-portemonnees of mini-wallets. Portemonnees gemaakt van leer, kunststof of juist gerecyclede portemonnees. Kies je qua kleur voor het traditionele zwart of bruin? Of kies je juist een hippe kleur zoals blauw of rood om een beetje op te vallen met je portemonnee? Kies je een portemonnee met muntvakje of juist alleen met een vak voor briefgeld of alleen een geldclip voor bankbiljetten? Keuze genoeg en er is altijd een portemonnee die naadloos aansluit bij je wensen.

Pasjes portemonnee heren

Op zoek naar een hoge kwaliteit pasjes portemonnee? Bij indeSHOP ben je aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende soorten pasjes portemonnees. Vaak wordt de pasjeshouder gezien als een portemonnee voor heren, maar ook vrouwen maken gebruik van deze handige portemonnee. Een pasjes portemonnee is bedoeld voor het bewaren van verschillende pasjes.

Pasjes portemonnees geven een duidelijk overzicht van de pasjes, voorkomen dat de pasjes kunnen beschadigen en in sommige gevallen kunnen ze ook voor extra veiligheid zorgen. Een voorbeeld van een extra beveiligde pasjes portemonnee, is de wallet van Castelijn & Beerens. Dit zijn RFID wallets en voorkomen dat van buitenaf informatie van pasjes afgehaald kan worden.

Wallets in verschillende kleuren en maten

Wallets bieden wij in verschillende soorten en maten aan. Zo onderscheiden wij verschillende type portemonnees voor heren: bilfolds, magic wallets, gerecyclede wallets, mini-wallets en munthouders. Ook voor veel of weinig pasjes hebben wij verschillende wallets in het assortiment. Je kunt bij ons al pasjes portemonnees krijgen voor vier pasjes, maar ook wallets waar meer dan twintig pasjes in kunnen.

Naast het formaat en soort wallet, kun je bij ons ook nog kiezen voor verschillende kleuren, materialen en merken. Je vindt onder andere wallets van Burnwoods, Castelijn & Beerens, Dosh, Feuerwear, Ögon Designs en meer. Populaire materialen voor portemonnees voor heren zijn: aluminium, desmopan, leer en tyvek.

Portemonee heren: het ideale cadeau

Een goede en stevige portemonnee is belangrijk voor een lange levensduur van je pasjes. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat je bankpas door midden breekt. Deze portemonnee voor heren is het ideale cadeau. Vrijwel iedere man maakt namelijk wel gebruik van een portemonnee, maar deze verslijten ook vaak. Bij indeSHOP vind je pasjes portemonnees van hoge kwaliteit en met een stijlvolle uitstraling. Hierdoor is het een ideaal cadeau.